search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:06
MENU CLOSE

Φρικιαστική επίθεση Πιτ Μπουλ σε κοριτσάκι – Η δραματική προσπάθεια της μάνας να βοηθήσει (Σκληρό video)

26.10.2018 07:19
Φρικιαστική επίθεση Πιτ Μπουλ σε κοριτσάκι - Η δραματική προσπάθεια της μάνας να βοηθήσει (Σκληρό video) - Media

 

Οι εικόνες που ακολουθούν παγώνουν το αίμα. Είναι ένα σκληρό βίντεο που τραβήχτηκε στο Κιρεσεχιρ στην Τουρκία. Η 8χρονη Χατιτσέ Αιτογκτσού περίμενε στη στάση το σχολικό της. Στην πλάτη της είχε τη σχολική τσάντα. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζονται δυο σκυλιά και το ένα που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν πιτ μπουλ άρχισε να κυνηγάει το κοριτσάκι.

Το έφτασε στη μέση του δρόμου, το έριξε κάτω και άρχισε να το δαγκώνει. Έκλεισε τα σαγόνια του γύρω από το κεφάλι του μικρού παιδιού και όλο και δάγκωνε.

Από τις κραυγές της μικρής η μητέρα της Σινέμ 26 ετών, κατέβηκε από το σπίτι και με κάθε μέσο προσπάθησε να απεγκλωβίσει τη μικρή. Αλλά δεν τα κατάφερε. Το σκυλί, όλο και δάγκωνε περισσότερο.

Περαστικοί έσπευσαν σε βοήθεια του κοριτσιού και άρχισαν να χτυπάνε το σκύλο ο οποίος όμως δεν άνοιγε το στόμα του. Τα σαγόνια του είχαν «κλειδώσει» γύρω από το κεφάλι της Χατιτσέ.

Ένας ηλικιωμένος καταφθάνει και προσπαθεί και εκείνος να βοηθήσει. Δεν τα καταφέρνει. Φεύγει και επιστρέφει με ένα τεράστιο ξύλο. Στο μεταξύ είχαν έρθει και άλλοι περαστικοί. Τελικά η μικρή κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τα σαγόνια του σκύλου, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει πανικόβλητη.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο μετέφερε τη μικρή και τη μάνα της η οποία είχε και εκείνη σημάδια από την επίθεση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αχί Εβράν. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έλειπε από το δέρμα του κεφαλιού της ένα μεγάλο κομμάτι αλλά η υγεία της δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο

 

Προσοχή ακολουθεί σκληρό βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30