search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:32
MENU CLOSE

Έρχεται το τροχόσπιτο – USB (Video & Photos)

29.10.2018 18:36
Έρχεται το τροχόσπιτο – USB (Video & Photos) - Media

Ένα τροχόσπιτο που με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να περιστρέφεται και να επεκτείνετε (όπως ακριβώς γίνεται και με τα κοινά usb) έρχεται να λανσάρει εταιρεία από τη Νέα Ζηλανδία.

Η κίνηση με την οποία επεκτείνεται κατά 70% είναι καινοτόμα και πάνω σε αυτήν βασίζεται η νέα πρόταση όσον αφορά τα κινούμενα σπίτια.

Το Romotow (Room to move) όπως είναι η ονομασία του, έχει σχεδιαστεί από την εταιρία αρχιτεκτονικής W2, η οποία δουλεύει πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ επί 6 συναπτά έτη, ώστε να παρουσιάσει την τελειοποιημένη μορφή του.

Μέσα στην καμπίνα θα παρέχονται όλες οι ανέσεις, όπως υπέρδιπλο κρεβάτι, άνετο καναπέ που επίσης θα μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι, κουζίνα, μπάνιο, ενσωματωμένο ήχο σε όλο το εσωτερικό της καμπίνας. Όλα σε μοντέρνα γραμμή! Επίσης θα υπάρχει πτυσσόμενο ηλιακό μπάρμπεκιου, καθώς και «αυλή», που θα είναι επενδυμένη με το συνθετικό δάπεδο που χρησιμοποιείται και στα σκάφη πολυτελείας.

Οι σχεδιαστές έχουν προνοήσει και για ζεστό νερό και θέρμανση, που θα προέρχονται από τα ηλιακά πάνελ οροφής, που με τη σειρά τους θα θερμαίνουν το σύστημα πετρελαίου.

Η εταιρία ευελπιστεί να δώσει προς πώληση το δημιούργημά της στις αρχές του 2020, με την τιμή του να εκτιμάται αρχικά στις 270.000 ευρώ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:32