search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:19
MENU CLOSE

Δολοφονία 46χρονου: Η βεντέτα με τους Ιμπραχίμ, ο καυγάς στη Μύκονο και το λάδι αμφεταμίνης

01.11.2018 20:11
Συναγερμός στο Ασκληπιείο Βούλας: Ειδικευόμενος γιατρός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Media

 

“Αυστραλό” αποκαλούν τα ΜΜΕ της χώρας τον 46χρονο που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα, αφού ήταν γνωστός για υποθέσεις ναρκωτικών στην Αυστραλία.

Ο επιχειρηματίας ήταν συνεταίρος σε κλάμπ στην Oxford Street του Σίδνεϊ όσο ζούσε στη χώρα, μαζί με την διαβόητη οικογένεια του υποκόσμου, τους Ιμπραχίμ.

Οι δρόμοι των δύο οικογενειών χώρισαν το 2007 μετά τη χρεοκοπία του κλαμπ, ενώ δυο χρόνια αργότερα κατηγορήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας του Φάντι Ιμπραχίμ.

Ο Ιμπραχίμ πυροβολήθηκε με 15 σφαίρες, ενώ ο Φάντι και ο Μάικλ Ιμπραχίμ κατηγορήθηκαν μετέπειτα ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν τον 46χρονο για εκδίκηση. Ωστόσο αθωώθηκαν.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, το 2010 ξέσπασε καυγάς στην Μύκονο όταν ο 46χρονος και μέλη της οικογένειας Ιμπραχίμ βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανά τραπέζια.

Σύμφωνα με το news.com.au, το 2011 ο πατέρας του 46χρονου είχε κατηγορηθεί για κατοχή λαδιού αμφεταμίνης από το οποίο θα παρασκεύαζαν το ναρκωτικό ICE και η αξία της ποσότητας θα έφτανε τα 13 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πατέρας απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες όταν ο άλλος του γιος, παραδέχθηκε ότι είχε παραπλανήσει τον πατέρα του για να μεταφέρει τα ναρκωτικά.

Ο πατέρας, Έλληνας εξ Αιγύπτου, ήταν πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε στο σημείο, όταν έμαθε για την εκτέλεση του γιου του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11