search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 23:54
MENU CLOSE

Κόλαση στην Αθήνα: Έκλεισε η Βασ. Κωνσταντίνου, σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας

05.11.2018 14:44
«Σκούπα» συλλήψεων από την αστυνομία: Πιάστηκαν 138 μέλη σπείρας που διέπραττε ληστείες και διακινούσε νακρωτικά - Media
 
Σε κόλαση μετατράπηκε το κέντρο της Αθήνας νωρίτερα, όταν έκλεισε η λεωφόρος Βασ. Κωνσταντίνου στο ύψος του Παναθηναϊκού Σταδίου, καθώς χύθηκε μεγάλη ποσότητα λαδιού από φορτηγό, στην συμβολή με την λεωφόρο Βασ. Όλγας και ήταν επικίνδυνη η διέλευση των οχημάτων.
 
Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο κατερχόμενο ρεύμα στο ύψος της οδού Ριζάρη και στο ανερχόμενο από την αρχή της Αρδητού και έκανε εκτροπή των οχημάτων.
 
Στο σημείο που χύθηκαν τα λάδια έσπευσαν συνεργεία του Δήμου και έριξαν πριονίδι και άλλα υλικά για να αντιμετωπίσουν την ολοσθηρότητα του οδοστρώματος και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
 
Όπως είναι φυσικό, προκλήθηκε κυκλοφοριακό έμφραγμα, ωστόσο, προ ολίγου οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος ολοκληρώθηκαν, οι δρόμοι ξαναδώθηκαν στην κυκλοφορία και σταδιακά αρχίζει η αποσυμφόρηση
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 23:52