search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Ροζ σκάνδαλο με όργια και «τρίο» για μέλος των Spice Girls (Photos)

20.11.2018 09:32
Το μαγευτικό σπήλαιο της Μελισσάνης στην «καρδιά» της Κεφαλονιάς (Photos-Video) - Media

 

Στα δικαστήρια βρίσκεται η Mel B με τον άλλοτε αγαπημένο της Στίβεν Μπελαφόντε, με την παλιά τους συνήθεια να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές περιπτύξεις τους, να έχει γίνει η “πέτρα του σκανδάλου”.

Περισσότερο επικίνδυνο απ’ ότι είχαν προβλέψει οι λάτρεις του… αθλήματος αποδεικνύεται η αγαπημένη συνήθεια πολλών – κυρίως επωνύμων- να καταγράφουν σε βίντεο τις ερωτικές περιπτύξεις τους.

Κι αυτό, γιατί όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και οι σχέσεις τερματίζονται, τα βίντεο αυτά συχνά μετατρέπονται σε μέσο εκδίκησης ακόμα και εκβιασμού.

Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση της Mel B, μίας από τις διάσημες Spice Girls, η οποία βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια με τον πρώην «αγαπημένο» της, Στίβεν Μπελαφόντε, διότι ο τελευταίος είχε – όπως φαίνεται- προχωρημένα γούστα…

Η τραγουδίστρια είχε παρασυρθεί σε ερωτικά τρίγωνα με την νταντά, αλλά και άλλες διάσημες γυναίκες, που ο «καλός» της βιντεοσκοπούσε για να τα… αναλύσει στη συνέχεια!

Πλέον, η Mel B κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για σωματική βία, ζητώντας περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Αυτό που ισχυρίζεται αναφορικά με το βίντεο είναι ότι δεν είχε δώσει ποτέ -την τυπική- συγκατάθεσή της.

Στο βιβλίο της Μέλανι με τίτλο «Brutally Honest», που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια μοιράζεται τα συναισθήματά της όταν ξύπνησε ζαλισμένη ένα πρωί, αφού είχε βιντεοσκοπηθεί παρά τη θέλησή της: «…έβλεπα όταν ξύπνησα τον άντρα μου να χαμογελάει περίεργα, και κάπου δεν αισθανόμουν σωστά», ενώ στο βιβλίο περιέγραψε τη σκηνή όταν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο γάμος της Μελ και Μπελαφόντε πραγματοποιήθηκε το 2007 και στα 10 χρόνια που ήταν μαζί, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 20 διάσημες γυναίκες συμμετείχαν σε ερωτικό τρίγωνο μαζί τους.

Το γεγονός ότι όλα αυτά βγαίνουν εκ νέου στην επιφάνεια λίγο πριν την έναρξη της περιοδείας των Spice Girls έπειτα από μία δεκαετία, με τις Μέλανι Μπράουν (Mel B), Έμα Μπάντον, Τζέρι Χόρνερ και Μέλανι Τσίσολμ (Melanie C) (και απούσα της Βικτόρια Μπέκαμ), μόνο τυχαίο δε θεωρείται από τα βρετανικά ΜΜΕ, που μιλούν για επιδίωξη δημοσιότητας και διαφήμισης…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:00