search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Καταγγελία: Έγδυσαν φαντάρους στην Κω «για να δουν αν έχουν κρύψει κάτι στον πρωκτό»

26.11.2018 14:45
ΣΥΡΙΖΑ για κορωνοϊό: «Φαίνεται πλέον να μην ελέγχεται αποτελεσματικά η διάδοση του ιού, σε στρατόπεδα και υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων» - Media

 

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχωρά το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος». Στελέχη στο στρατόπεδο 282 ΤΕ της Κω φέρονται, στο πλαίσιο ερευνών μετά από αναφορά στρατιώτη για κλοπή χρημάτων, να έγδυσαν τέσσερις φαντάρους για να δουν αν είχαν κρύψει κάτι στον πρωκτό τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σχετική καταγγελία, όλα άρχισαν όταν ένας στρατιώτης δήλωσε ότι του έκλεψαν χρήματα, χωρίς να γνωρίζει ποιος το έκανε. «Στην συνέχεια η Διοίκηση της μονάδας έκανε καψώνια στους στρατιώτες για να βρει τον ένοχο. Έλεγξαν τα πράγματα τους, άνοιξαν τις βαλίτσες τους, τους είχαν να κοιτάνε τον ήλιο. Αρκετούς τους έβαλαν να ορκιστούν στο ευαγγέλιο και να πουν αν ήταν αυτοί οι κλέφτες. Με επαναλαμβανόμενες γυμναστικές ασκήσεις για πολύ ώρα προσπάθησαν να συνδυάσουν τον ψυχολογικό πόλεμο και την τρομοκρατία με την κούραση και την εξουθένωση τους», αναφέρεται στην καταγγελία.

«Κάποια παιδιά με προβλήματα υγεία παραπονέθηκαν (προβλήματα υγείας με την όραση, τις αρθρώσεις κλπ. Τέσσερις στρατιώτες τους έγδυσαν εντελώς για να δουν αν είχαν κάτι στο πρωκτό. Τα απίστευτα, ακραία αυτά βασανιστήρια δεν θυμίζουν απλώς άλλες εποχές», καταγγέλλεται από το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος».

Το Δίκτυο ζητά από τη στρατιωτική ιεραρχία να καταδικάσει το περιστατικό, καθώς και να αποδοθούν ευθύνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:00