search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:12
MENU CLOSE

«Θάνατος στα κουμμούνια, τους gay και το ΕΣΡ» – «Θα σας κάψουμε ζωντανούς»

30.11.2018 12:37
444_0

 

Απειλές για τα μέλη του ΕΣΡ και τις οικογένειές τους, που επέβαλαν πρόστιμο στο στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ TV για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου και το απαράδεκτο γκάλοπ, απέστειλαν άγνωστοι στα γραφείο του συμβουλίου.

Σε αυτή, εκτοξεύονται απειλές κατά της ζωής μαζί με πλήθος ρατσιστικών χαρακτηρισμών

Η επιστολή εστάλη με φαξ και έχει δοθεί στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να εντοπισθούν οι άγνωστοι αποστολείς της και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Θάνατος στους gay, θάνατος στους αντιρατσιστές, θάνατος στους αντίχριστους, θάνατος στο ΕΣΡ, θάνατος σε όλα τα κουμμούνια!!! Προφανώς “κύριοι” του ΕΣΡ αισθάνεστε ασφάλεια για τη ζωή σας, κάνετε λάθος, εδώ και 15 ημέρες σας παρακολουθούμε και λίαν συντόμως θα χρειαστείτε στεφάνια. Νομίζετε ότι θα σας σώσουν κάποιοι; Μπορεί να την γλυτώσετε εσείς αλλά έχετε και οικογένειες και παιδάκια βλαχοκουμμούνια.

Εμείς δεν πετάμε τρικάκια και βάφουμε τοίχους, καίμε ζωντανούς τέτοιου είδους σκουλήκια. Πάρτε πίσω το πρόστιμο από τον σταθμό ΑΡΤπου επιβάλλατε για έναν πούστη και ίσως γλυτώσετε μέχρι το επόμενο!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:12