search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:43
MENU CLOSE

Απόλυση-βόμβα στον ΣΠΟΡ ΦΜ (audio)

30.11.2018 17:32
Στο Sport 24 Radio ο Τάσος Νικολογιάννης - Media

 

Μια «βόμβα» επεφύλασσε η σημερινή μέρα όσον αφορά στ’ αθλητικά ραδιόφωνα: ο Τάσος Νικολογιάννης, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, απολύθηκε από τον ΣΠΟΡ ΦΜ μετά την ατάκα κατά του Γιάννη Αλαφούζου και την κριτική που άσκησε στον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στη χθεσινή εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου- Αντώνη Καρπετόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικολογιάννης σε συζήτηση για τα δρώμενα στο Τριφύλλι και το εκατομμύριο που η πλευρά Αλαφούζου επιβεβαίωσε πως έβαλε στην ομάδα ο Ταϊλανδός, είπε «το ότι το λέει ο Αλαφούζος δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας…», με τον Αντώνη Πανούτσο να απαντά «εντάξει, δε διαφωνώ».

Σήμερα λοιπόν, ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μετά από 18 συνεχή χρόνια παρουσίας και όντας μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές με ιστορικές μεταδόσεις και αποκλειστικότητες σε μεταγραφικά θέματα, «τέλειωσε» από τον σταθμό, σύμφωνα με το SDNA.

Ακούστε το ηχητικό παρακάτω:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:43