search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:29
MENU CLOSE

Χαμός με την (κλειστή) πλατφόρμα κοινωνικού μερίσματος

08.12.2018 16:07
Κοινωνικό μέρισμα 2019: Προϋποθέσεις, δικαιούχοι και πώς θα κάνετε αίτηση - Media

 

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανοίξει και ήδη η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα «έπεσε» λόγω… υπερβολικής επισκεψιμότητας.

Μετ’ εμποδίων εξελίσσεται η διαδικασία αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα, αφού η πλατφόρμα του κοινωνικού μερίσματος http://www.koinonikomerisma.gr/ έμεινε ανοιχτή μόλις λίγα.. δευτερόλεπτα από την ώρα που τέθηκε σε λειτουργία. Το υπουργείο εργασίας, φαίνεται πως δεν προετοίμασε σωστά  την ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα να μην «αντέξει» τις πολλές επισκέψεις.

Εν τω μεταξύ, ούτε στην ολιγόλεπτη διάρκειά της ήταν πλήρως λειτουργική, αφού οι χρήστες που πρόλαβαν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους αντιμετώπισαν προβλήματα και το σύστημα έχανε τα δεδομένα τους και τους οδηγούσε πάλι στην αρχή!

Ωστόσο, όποιος καταφέρει και υποβάλλει την αίτηση του μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου -οπότε και αναμένεται να γίνουν οι πρώτες πληρωμές- θα λάβει το ποσό του κανονικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:28