21/09/2019 03:13:57

Χαμός με την (κλειστή) πλατφόρμα κοινωνικού μερίσματος

Χαμός με την (κλειστή) πλατφόρμα κοινωνικού μερίσματος - Media

 

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανοίξει και ήδη η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα «έπεσε» λόγω… υπερβολικής επισκεψιμότητας.

Μετ' εμποδίων εξελίσσεται η διαδικασία αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα, αφού η πλατφόρμα του κοινωνικού μερίσματος http://www.koinonikomerisma.gr/ έμεινε ανοιχτή μόλις λίγα.. δευτερόλεπτα από την ώρα που τέθηκε σε λειτουργία. Το υπουργείο εργασίας, φαίνεται πως δεν προετοίμασε σωστά  την ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα να μην «αντέξει» τις πολλές επισκέψεις.

Εν τω μεταξύ, ούτε στην ολιγόλεπτη διάρκειά της ήταν πλήρως λειτουργική, αφού οι χρήστες που πρόλαβαν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους αντιμετώπισαν προβλήματα και το σύστημα έχανε τα δεδομένα τους και τους οδηγούσε πάλι στην αρχή!

Ωστόσο, όποιος καταφέρει και υποβάλλει την αίτηση του μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου -οπότε και αναμένεται να γίνουν οι πρώτες πληρωμές- θα λάβει το ποσό του κανονικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.