search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:41
MENU CLOSE

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ – Κακοκαιρία «σαρώνει» τη δυτική Ελλάδα

17.12.2018 19:46
Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ - Κακοκαιρία «σαρώνει» τη δυτική Ελλάδα - Media

 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, με το οποίο προβλέπεται νέα πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού, από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, και από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Ειδικότερα για την Τρίτη, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες την Κρήτη, τις Κυκλάδες και βαθμιαία τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Επίσης, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και βαθμιαία της Θράκης. Σταδιακά από τα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά.

Τέλος, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν βαθμιαία στο Βόρειο Αιγαίο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42