search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:10
MENU CLOSE

Κούγιας μαινόμενος κάνει λόγο για «Αλβανούς νταραβερτζήδες»

20.12.2018 17:55
Κούγιας μαινόμενος κάνει λόγο για «Αλβανούς νταραβερτζήδες» - Media

 

Για να προκριθεί η Λαμία στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ήθελε αρχικά ήττα του Βόλου (έχασε 3-1 από την ΑΕΚ) και δική της επικράτηση με πολλά γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με τον τοπικό Απόλλωνα στη Λάρισα.

Όπερ και εγένετο με την ομάδα του Μάκη Χάβου να επικρατεί με 0-7 του Απόλλωνα Λάρισας και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από την ομάδα της Θεσσαλίας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη σε συνδυασμό με το πόσο βολικά ήρθαν τα πράγματα για τη Λαμία ώστε να προκριθεί, είχε αποτέλεσμα την «έκρηξη» του Αλέξη Κούγια, όπου έβγαλε ανακοίνωση, η οποία λέει:

«Αυτό που γίνεται εκεί στον Απόλλωνα Λάρισας, με τους Αλβανούς νταραβερτζήδες και τον άλλον που δεν εμφανίζεται φέτος με τη στοιχηματική εταιρεία, μας προσβάλλει όλους στη Λάρισα. Άντε μετά να ασχοληθείς με τους Μαρκολίνους, τους Λουκάους και να τους βάλεις και στα αποδυτήρια σου. Μία μόνο λέξη ταιριάζει: Ντροπή!».

Όσον αφορά την έκβαση του επίμαχου ματς, η Λαμία προηγούνταν με 0-1 από το 10’ και από το 64ο λεπτό του αγώνα (τη στιγμή που η ΑΕΚ προηγήθηκε παράλληλα στο Βόλο) μέχρι το τέλος, σημείωσε άλλα 6 γκολ παίρνοντας την πρόκριση μαζί με την ΑΕΚ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42