04/04/2020 03:31:26

Γρηγοράκος (ΚΙΝΑΛ): Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου

Γρηγοράκος (ΚΙΝΑΛ): Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου - Media

 

Τη δυσφορία που υπάρχει στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής για τον Γιώργο Παπανδρέου με τη στήριξη του στη Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αρχικά παρέπεμψε στη δήλωση Γεννηματά ότι «δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας, αλλά προφανώς θα υπάρχουν συνέπειες» (σ.σ. για όσους στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών) στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «δεν συντρέχει να είμαστε μαζί όταν ο ένας είναι στην ανατολή και ο άλλος στη δύση». «Η όλη πρόταση του Παπανδρέου είναι σε λάθος δρόμο» πρόσθεσε ο κ. Γρηγοράκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «το ΚΙΝΑΛ έχει γίνει συμπαγής ομάδα από ανθρώπους που δεν θέλουν να μετακινηθούν από αυτό το χώρο ακόμα και αν κάποιοι θέλουν να τους μετακινήσουν. Αυτός ο χώρος είναι διψήφιος, πάνω από το 10%. Όσοι θέλουν μετακίνηση μπορούν να πάνε οι ίδιοι κάπου».

Εξηγώντας την αντίδρασή του στη δήλωση Παπανδρέου ο κ. Γρηγοράκης σημείωσε ότι «δεν ανήκουμε στον ίδιο χώρο όταν δεν σεβόμαστε τις απόψεις της πλειοψηφίας. Ένα τεράστιο ποσοστό του ΚΙΝΑΛ είναι απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών και θεωρεί ότι εκχωρείται εθνικός χώρος. Θέλαμε η συμφωνία να είναι από όλα τα κόμματα χωρίς τις μικροψυχίες του Τσίπρα».
 
Στην ίδια γραμμή ήταν η απάντηση του κ. Γρηγοράκου και για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο για τον οποίο είπε ότι θα έχει την ίδια αντιμετώπιση αν δεν ακολουθήσει τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ. «Δεν θα μπορέσουμε να είμαστε ψυχικά μαζί. Δεν μπορούμε να ζούμε με το φόβο ότι ο καθένας θα κάνει το δικό του. Μια γραμμή κόμματος είναι γραμμή κόμματος».

«Να προχωρήσουμε μαζί με αυτούς που έχουν τις ίδιες ιδέες και τους ίδιους στόχους. Θέλω την πολυφωνία αλλά στο τέλος θέλω σύνθεση των απόψεων. Αλλιώς δεν είμαστε κόμμα αλλά ένα συνοθύλευμα ομαδαρχών που λένε την άποψή τους» κατέληξε ο κ. Γρηγοράκος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.