search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:54
MENU CLOSE

Γιατί έχουν χαλάσει οι σχέσεις της Μέγκαν Μάρκλ με το παλάτι; – Είναι ψεύτικη η εγκυμοσύνη της;

28.01.2019 10:08
Θύελλα αντιδράσεων για τη Μέγκαν Μαρκλ - Την κατηγορούν για αντιγραφή ντοκιμαντέρ του Netflix - Media

Οι φήμες γίνονται ολοένα και περισσότερο ψίθυροι και οι ψίθυροι γίνονται φωνές. Όλοι συζητούν πλέον το κατά πόσο η Μέγκαν Μαρκλ είναι ή όχι έγκυος. Πολλοί στην Αγγλία πανηγυρίζουν ότι είναι, κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν είναι έγκυος και ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο παραμύθι.

Αλλά δεν είναι μόνο το θέμα της εγκυμοσύνης που απασχολεί του Άγγλους. Πολλά ακούγονται και για την συμπεριφορά της Μέγκαν, η οποία δεν είναι όπως λένε και η καλύτερη απέναντι στα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα ακούγεται ότι η Μέγκαν και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, δεν μιλιούνται και βρίσκονται στα μαχαίρια.

Στο παλάτι η δούκισσα του Σάσεξ (Μέγκαν Μαρκλ) έχει λένε μια άσχημη συμπεριφορά και προς το προσωπικό, είναι γεμάτη καπρίτσια και μάλιστα πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε ο σωματοφύλακας της γιατί δεν την άντεχε. Το ίδιο πρόκειται να κάνει και η προσωπική της γραμματέας Μελίσσα καθώς και ένα μέλος του προσωπικού της η Σαμάνθα Κοέν.

«Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν είναι ψεύτικη», γράφουν ολοένα και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι λένε μάλιστα ότι για τις εξόδους της φοράει μια ψεύτικη κοιλίτσα για να μοιάζει έγκυος. Ο πρίγκιπας Χλαρι λένε οι ίδιοι, γνωρίζει αλλά δεν κάνει το παραμικρό αφού έχει γίνει υποχείριο της Μέγκαν και ακολουθεί τυφλά τις προσταγές της.

«Ας μου το εξηγήσει κάποιος. Βαρέθηκα να ακούω ψέματα από αυτήν την προδότρια», γράφει χρήστης του twitter. Στη αριστερή φωτογραφία βλέπουμε την Μέγκαν να κρατάει την κοιλιά της, ενώ στη δεύτερη η κοιλιά έχει…«μετακινηθεί» προς τα κάτω.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να γεννήσει τον Απρίλιο. Το φύλο του μωρού παραμένει άγνωστο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Trying to merch the baby from another side. #vulgar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Love of Crown & the Cambridges (@megxit_) στις

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:54