search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:18
MENU CLOSE

Ο Γιάννης Σμυρλάκης στη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ

29.01.2019 12:18
Ο Γιάννης Σμυρλάκης στη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ - Media

 

Προς την Αγία Παρασκευή ανηφορίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Σμυρλάκης για να αναλάβει την διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης στην ΕΡΤ.

Ο διευθυντής σύνταξης της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το zoornalistas.com, ανακοίνωσε την Δευτέρα στους συναδέλφους του στην Κολοκοτρώνη ότι αποχωρεί για να αναλάβει το νέο πόστο στην ΕΡΤ.

Είχε προηγηθεί έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Γιάννη Σμυρλάκη σχετικά με τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με τις διαρροές, κάποιοι τον θεωρούν άνθρωπο εμπιστοσύνης του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος καθώς, λέει, διατηρεί καλές σχέσεις με τον Δ. Τζανακόπουλο.

Πέρα από τους ψιθυριστές και τις διαρροές μέσα από ρεπορτάζ σε σαββατιάτικες εφημερίδες, γεγονός είναι ότι ο Γιάννης Σμυρλάκης είναι σοβαρός επαγγελματίας και γνωρίζει καλά το αντικείμενο της τηλεόρασης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:18