search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:53
MENU CLOSE

Για να δούμε τι θα δούμε

28.01.2010 22:01
Για να δούμε τι θα δούμε - Media

Με τον πρωθυπουργό να διαμηνύει και από το Νταβός ότι δεν πρόκειται να πάρουν έξτρα ενισχύσεις οι αγρότες, με τους κομματικούς μηχανισμούς να «παλεύουν» να αποκλιιμακώσουν τις κινητοποιήσεις και με τους αγρότες να συσκέπτονται , όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον τη σημερινή συνάντηση των 12 μπλόκων της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των παραγωγών από Πλατύκαμπο και Τύρναβο ενώ έχουν προσκληθεί και οι αγρότες του μπλόκου του Προμαχώνα.

Με τον πρωθυπουργό να διαμηνύει και από το Νταβός ότι δεν πρόκειται να πάρουν έξτρα ενισχύσεις οι αγρότες, με τους κομματικούς μηχανισμούς να «παλεύουν» να αποκλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις και με τους αγρότες να συσκέπτονται , όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον τη σημερινή συνάντηση των 12 μπλόκων της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των παραγωγών από Πλατύκαμπο και Τύρναβο ενώ έχουν προσκληθεί και οι αγρότες του μπλόκου του Προμαχώνα. Παράλληλα οι αγρότες τονίζουν ότι από τις απαντήσεις που θα λάβουν στη σημερινή συνάντηση της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και του  Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πάντως επέμενε ότι : «Δεν πρόκειται να δώσουμε επιδοτήσεις έτσι απλά. Δεν θα ξοδέψουμε χρήματα απλώς για να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις και να φύγουν τα τρακτέρ από τους δρόμους. Έχουμε ένα Πρόγραμμα Σταθερότητας και έχουμε την αξιοπιστία και την αποφασιστικότητα να το εφαρμόσουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σπαταληθεί ούτε ένα ευρώ» .

Τα μπλόκα  που παραμένουν κλειστά έχουν μειωθεί αρκετά, με πιο χαρακτηριστικά το τελωνείο του Προμαχώνα, τον κόμβο της Χρυσούπολης, στην Καβάλα, τους οδικούς κόμβους της Νίκαιας και των Μικροθηβών στη Θεσσαλία και το συνοριακό σταθμό της Εξοχής. Την ίδια ώρα, σαράντα τρακτέρ παραμένουν στον κόμβο της Εγνατίας ενώ, τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί και στη γέφυρα των Σερβίων, στην Κοζάνη, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Τέλος, στη Θεσσαλονίκη, τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν συγκεντρωμένα στο οδικό δίκτυο περιφερειακά της πόλης. Τόσο στα «Πράσινα Φανάρια», στον κόμβο της Χαλκηδόνας, αλλά και στα διόδια των Μαλγάρων, η πρόσβαση των οχημάτων διεξήχθη ομαλά όλη τη νύχτα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42