search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Μπάρμαν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου θαμώνα που ήθελε να πιει ένα τελευταίο ποτάκι (Video)

05.02.2019 10:13
Μπάρμαν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου θαμώνα που ήθελε να πιει ένα τελευταίο ποτάκι (Video) - Media

 

Η Ιρλανδική παμπ στη Μόσχα, μόλις είχε κλείσει. Οι πελάτες είχαν φύγει και ο μπάρμπαν ο 26χρονος Ιβάν Σούμπιν είχε μαζέψει τα τραπέζια, είχε πλύνει τα ποτήρια και είχε σκουπίσει. Ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι του. Ο Ιβάν είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας και μετά το στρατιωτικό του άνοιξε τη συγκεκριμένη παμπ.

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει τα πάντα μέσα στην άδεια παμπ. Ο Ιβάν βγαίνει έξω και την ώρα που κλείδωνε την πόρτα, εμφανίζεται ένας τελευταίος πελάτης ο 28χρονος Ρουσλάν Μπελοσίτσκιι, ο οποίος του ζητάει όχι και τόσο ευγενικά να ανοίξει γιατί ήθελε να πιει ένα ποτό.

Ο Ιβάν αρνείται και συνεχίζει να κλειδώνει. Τότε ο Ρουσλάν, ορμάει στην πόρτα και σαν ταύρος εισβάλλει μέσα. Οι δυο άνδρες έρχονται στα χέρια. Αρχίζουν να παλεύουν μέσα στην παμπ, να ρίχνουν τραπέζια και καρέκλες κάτω, μέχρι που κάποια στιγμή ο μπάρμαν κάνει μια λαβή στον 28χρονο και τον αφήνει λιπόθυμο. Ή έτσι νόμιζε αφού ο Ρουσλάν όσο περνούσαν τα λεπτά δεν κουνιόταν. Είχε πεθάνει.

Η αστυνομία εξέτασε το οπτικό υλικό από τις κάμερες, και αποφάσισε την κράτηση του Ιβάν ενώ ο δικαστής διέταξε την προφυλάκιση του μέχρι να γίνει η δίκη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:37