search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:12
MENU CLOSE

«Καλός Σαμαρείτης» η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Πτολεμαΐδα

11.02.2019 14:17
«Καλός Σαμαρείτης» η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Πτολεμαΐδα - Media

 

Τον Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης» στην Πτολεμαΐδα, καθώς και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Νυμφαίο Φλώρινας επισκέφτηκε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, συνοδεύοντάς τον κατά την περιοδεία του σε Σιάτιστα και Κοζάνη, την Κυριακή.

Η κ. Μητσοτάκη ακολούθησε διαφορετικό πρόγραμμα από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε και τον τον Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης αλλά η στιγμή που αποτυπώθηκε στο προφίλ της στο twitter ήταν όταν φόρεσε ποδιά και μπήκε στην κουζίνα, μαζί με τις γυναίκες του συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης».

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ανάρτησε και σχετική φωτογραφία γράφοντας: «Ο σύλλογος ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ φροντίζει να εκδηλώνει έμπρακτα την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο, διανέμει καθημερινά 130 μερίδες φαγητού σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας. Εθελόντριες ακούραστα διακονούν στην κουζίνα του συλλόγου ώστε να φτάνει καθημερινά ένα πιάτο ζεστό φαγητό».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42