13/12/2019 08:28:40

«Καλός Σαμαρείτης» η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Πτολεμαΐδα

«Καλός Σαμαρείτης» η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Πτολεμαΐδα - Media

 

Τον Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης» στην Πτολεμαΐδα, καθώς και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Νυμφαίο Φλώρινας επισκέφτηκε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, συνοδεύοντάς τον κατά την περιοδεία του σε Σιάτιστα και Κοζάνη, την Κυριακή.

Η κ. Μητσοτάκη ακολούθησε διαφορετικό πρόγραμμα από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε και τον τον Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης αλλά η στιγμή που αποτυπώθηκε στο προφίλ της στο twitter ήταν όταν φόρεσε ποδιά και μπήκε στην κουζίνα, μαζί με τις γυναίκες του συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης».

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ανάρτησε και σχετική φωτογραφία γράφοντας: «Ο σύλλογος ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ φροντίζει να εκδηλώνει έμπρακτα την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο, διανέμει καθημερινά 130 μερίδες φαγητού σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας. Εθελόντριες ακούραστα διακονούν στην κουζίνα του συλλόγου ώστε να φτάνει καθημερινά ένα πιάτο ζεστό φαγητό».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.