search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:19
MENU CLOSE

Όταν η Άννα Ασημακοπούλου προκαλούσε και έλεγε για τον Νίκο Γεωργιάδη: «Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος – Θα σας πάω αίμα μέχρι τέλους» (Video)

27.02.2019 07:42
Ρωσία: Έξω φρενών διάσημη αθλήτρια με αεροπορική εταιρεία - Απαιτούσαν να αποδείξει ότι είναι γυναίκα! (Video/Photos) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Φεβρουαρίου στην τηλεόραση του Κόντρα. Καλεσμένοι ήταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης και η Άννα Ασημακοπούλου η οποία σε όλη τη διάρκεια της δίκης για την ασέλγεια του Νίκου Γεωργιάδη σε ανήλικους, τον υπερασπιζόταν με σθένος.

Τα αίματα άναψαν όταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης τη ρώτησε ευθέως γιατί υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. (Όταν έγινε το περιστατικό δεν είχε βγει η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου)

Τότε η Άννα Ασημακοπούλου βγήκε από τα ρούχα της, Με στόμφο άρχισε να λέει ότι ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, ότι είναι αθώος, ότι είναι πολιτική η δίωξη του. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης την εκνεύρισε περισσότερο όταν της απάντησε πως είναι αδύνατον να είναι πολιτική μια δίωξη που έχει να κάνει από το 2010.

Τότε με νεύρα του απάντησε: «Γιαυτό που κάνετε θα σας πάω αίμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:19