26/02/2020 10:00:49

Όταν η Άννα Ασημακοπούλου προκαλούσε και έλεγε για τον Νίκο Γεωργιάδη: «Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος – Θα σας πάω αίμα μέχρι τέλους» (Video)

Όταν η Άννα Ασημακοπούλου προκαλούσε και έλεγε για τον Νίκο Γεωργιάδη: «Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος – Θα σας πάω αίμα μέχρι τέλους» (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Φεβρουαρίου στην τηλεόραση του Κόντρα. Καλεσμένοι ήταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης και η Άννα Ασημακοπούλου η οποία σε όλη τη διάρκεια της δίκης για την ασέλγεια του Νίκου Γεωργιάδη σε ανήλικους, τον υπερασπιζόταν με σθένος.

Τα αίματα άναψαν όταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης τη ρώτησε ευθέως γιατί υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. (Όταν έγινε το περιστατικό δεν είχε βγει η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου)

Τότε η Άννα Ασημακοπούλου βγήκε από τα ρούχα της, Με στόμφο άρχισε να λέει ότι ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, ότι είναι αθώος, ότι είναι πολιτική η δίωξη του. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης την εκνεύρισε περισσότερο όταν της απάντησε πως είναι αδύνατον να είναι πολιτική μια δίωξη που έχει να κάνει από το 2010.

Τότε με νεύρα του απάντησε: «Γιαυτό που κάνετε θα σας πάω αίμα»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.