search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21
MENU CLOSE

Και ο Σκουρλέτης αδειάζει Κυρίτση και Μυρσίνη Λοίζου

14.03.2019 11:03
Σκουρλέτης: «Εγκληματική» η απόφαση της κυβέρνησης να στείλει ΜΑΤ στα νησιά - Media

 

Αδειασε μεγαλοπρεπώς τον Γιώργο Κυρίτση, για την προκλητική του δήλωση ότι δεν γνωρίζει κανέναν να έχει καεί από τις μολότοφ, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Υστερα από τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ξέχασε προφανώς τους νεκρούς της Μαρφίν, με την Νέα Δημοκρατία να σχολιάζει ότι «σε λίγο θα μας πεί ότι οι άνθρωποι στην Μαρφίν πέθαναν από ηλεκτροπληξία, ντροπή»…τώρα ήρθε η σειρά των εσωκομματικών βολών.

Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΑΛΦΑ αναφέρθηκε στην τραγωδία της MARFIN την οποία χαρακτήρισε “σοκαριστικό γεγονός” και υποστήριξε ότι ο βουλευτής θα έχει το θάρρος να ανασκευάσει.

Απαντώντας σε παρατήρηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τις αναρτήσεις της κόρης του μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοίζου, που είναι υποψήφια πλέον ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε γράψει στο twitter ότι «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη ηλίθιε Πανούση»…ο Πάνος Σκουρλέτης πήρε αποστάσεις.

Και επισήμανε προσεκτικά αλλά με νόημα ότι “τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο καθρέφτης μας και δεν πρέπει να αναρτούμε σε αυτά όσα συζητάμε στις παρέες μας”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21