search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:10
MENU CLOSE

Κωνσταντοπούλου: «Πολιτικός απατεώνας» με την πλήρη σημασία της λέξεως ο Τσίπρας

15.03.2019 14:24
Κωνσταντοπούλου: «Πολιτικός απατεώνας» με την πλήρη σημασία της λέξεως ο Τσίπρας  - Media

 

Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε «πολιτικό απατεώνα με την πλήρη σημασία της λέξης», εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο «Θέμα 104,6».

Η κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «κομματικό στρατό» που έχει διοριστεί σε όλη την ιεραρχία του κράτους «και όπου υπάρχει τρύπα για να τρυπώσει κανείς χωρίς δυστυχώς ούτε προσόντα, ούτε αξιοκρατία παρά μόνο με προϋπόθεση να είσαι κολλητός του Τσίπρα και του Παππά και να γίνεσαι από αχθοφόρος όπως ήταν ο Πετσίτης, εξαιρετικά υψηλά αμειβόμενος και συνδιαλεγόμενος σε όλα τα επίπεδα με επιχειρηματίες, με παράγοντες συνολικά της οικονομικής ζωής της χώρας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο Μάτι, λέγοντας πως πρόκειται για «ένα κακούργημα, είναι ένα ολοκαύτωμα σε καιρό ειρήνης, η εγκατάλειψη των πολιτών, η πλήρης αποχή από όλες τις οφειλόμενες ενέργειες για την προστασία των πολιτών είναι κραυγαλέα».

Στη συνέχεια αναφερόμενη στη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τις κυβερνητικές ενέργειες χαρακτήρισε «προκλητική και κακοσκηνοθετημένη» την κυβερνητική σύσκεψη «με την ΕΡΤ να παρασιωπά τους νεκρούς επί ώρες για να εμφανίσει τον Τσίπρα ότι δήθεν ενημερώνεται απλώς για φωτιά».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06