search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:40
MENU CLOSE

Διεθνής διασυρμός για τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ (Photos και Video)

18.03.2019 11:04
Διεθνής διασυρμός για τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ (Photos και Video) - Media

 

Διεθνής διασυρμός γι΄ άλλη μια φορά για την Ελλάδα, με αφορμή τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ και ανάγκασαν τον Γερμανό διαιτητή, Φριτς, να προβεί στην οριστική διακοπή του ντέρμπι, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Τα επεισόδια εντός κι εκτός του σταδίου έκαναν το γύρο του κόσμου, προκαλώντας για πολλοστή φορά ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο.

Το πρωτοσέλιδο της «Bild» είναι ενδεικτικό: «Γερμανός διαιτητής διακόπτει ντέρμπι-σκάνδαλο. Οι χούλιγκανς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο» αναφέρει το γερμανικό έντυπο για το ντέρμπι της Super League.

Μία διάσταση που έδωσαν οι Γερμανοί φυσικά και εξαιτίας της παρουσίας του συμπατριώτη τους διαιτητή, Μάρκο Φριτζ στην αναμέτρηση της ελληνικής Super League.

Oπως αναφέρει η Ναυτεμπορική, το πρακτορείο ειδήσεων «AFP» αναφέρει ότι ο διαιτητής κάλεσε τους υπεύθυνους να αδειάσουν το γήπεδο, το οποίο ήταν γεμάτο με 25.000 οπαδούς.

Αυτό δεν συνέβη, ο Φριτς αναγκάστηκε τελικά να διακόψει το παιχνίδι λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια.

Στην Ελλάδα, είναι γνωστό ότι πολλά κορυφαία παιχνίδια διεξάγονται με διεθνείς διαιτητές.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει χτυπηθεί από τη βία εδώ και αρκετά χρόνια. Το 2018, το πρωτάθλημα χρειάστηκε να διακοπεί για αρκετές εβδομάδες μετά τις ταραχές».

Ο «Independent» αναφέρει: «Το ελληνικό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού διεκόπη, μετά τις συμπλοκές οπαδών με την αστυνομία», σημειώνοντας μάλιστα μεταξύ άλλων και την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί με τον «αιώνιο» αντίπαλό του στο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Το ολλανδικό «Voetbal International» σημειώνει: «Οι βίαιες ταραχές διακόπτουν το ελληνικό ντέρμπι».

Για «σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, με επίθεση στον πάγκο», κάνει λόγο η «Marca», ενώ η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» φιλοξενεί και δηλώσεις του Ποντένσε, που είπε, μεταξύ άλλων, ότι «οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, οπλισμένοι με μαχαίρια».

Στον ξένο Τύπο επίσης, υπήρξε και εκτενές φωτογραφικό υλικό από τα έκτροπα.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:39