search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Κόρινθος: Άγρια επεισόδια στο δικαστικό Μέγαρο αναμεσα σε ΜΑΤ, κατοίκους και Ρομά (Video)

26.03.2019 09:50
Κόρινθος: Άγρια επεισόδια στο δικαστικό Μέγαρο αναμεσα σε ΜΑΤ, κατοίκους και Ρομά (Video) - Media

 

Μεγάλη ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, εντός του οποίου αναμενόταν να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 25χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε έναν 52χρονο Ρομά που προσπάθησε να του κλέψει κότες.

Εξαγριωμένοι Ρομά συγκρούστηκαν έξω από το μέγαρο με αστυνομικούς, αλλά και με κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον δράστη.

Ο κατηγορούμενος δεν προσήχθη στο δικαστικό μέγαρο, καθώς οι Αρχές δεν κατάφεραν να βρουν ασφαλή δίοδο προς το δικαστικό μέγαρο, το οποίο εκκενώθηκε μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση. Λίγο νωρίτερα επιχείρησαν να λιντσάρουν έναν φίλο του 35χρονου ιδιοκτήτη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Τα ΜΑΤ, που δεν είχαν καταφέρει για αρκετή ώρα να ελέγξουν την κατάσταση, προχώρησαν σε ρίψη χημικών για να διαλύσουν το πλήθος, όμως οι Ρομά παρέμειναν σε κοντινή ακτίνα

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο γιος του 52χρονου, παραδέχθηκε ότι ο πατέρας του είχε παραβατική συμπεριφορά, αλλά πρόσθεσε πως ό,τι έκανε το έκανε για να θρέψει την οικογένειά του.

Αρνήθηκε επίσης ότι ο πατέρας του κρατούσε μαχαίρι και τόνισε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, έπαιρνε φάρμακα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να τρέξει για να γλιτώσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03