search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:26
MENU CLOSE

Πάτρα: Κοριτσάκι έπαθε εγκαύματα από κερί που χρησιμοποιούσε η οικογένεια του – Ζούσαν χωρίς ρεύμα

05.04.2019 12:14
Πάτρα: Κοριτσάκι έπαθε εγκαύματα από κερί που χρησιμοποιούσε η οικογένεια του – Ζούσαν χωρίς ρεύμα - Media

 

Τρία μόλις εικοσιτετράωρα μετά τις αναφορές για διακοπή του ρεύματος σε τετραμελή οικογένεια στην Πάτρα, εκ των οποίων τα δύο άτομα είναι τετραπληγικά και ένα ακόμα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, σοκάρει η νέα αποκάλυψη του αντιδημάρχου Δημήτρη Πελεκούδα.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ο αντιδήμαρχος αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες  ότι η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, βυθίζοντας επί ημέρες στο σκοτάδι μονογονεϊκή οικογένεια με 4 ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τον Δ. Πελεκούδα η οικογένεια για να βλέπει χρησιμοποιούσε μεγάλα κεριά με αποτέλεσμα να καεί στην κοιλιακή χώρα ανήλικο κοριτσάκι

Ο Δ. Πελεκούδας μιλώντας στην εκπομπή του Γ.Γεωργόπουλου , «πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ, περιέγραψε απίστευτες σκηνές σε ότι αφορά τις συνθήκες διαβίωσης πολλών μονογονεϊκών οικογενειών χωρίς ρεύμα επί ημέρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:25