search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:13
MENU CLOSE

Αποδοκιμάστηκε ο Τσακαλώτος στη Θεσσαλονίκη από ομάδα πολιτών (Video)

10.04.2019 06:23
Τσακαλώτος: Το αρχηγικό κόμμα είναι στα αζήτητα της Ιστορίας - Media

 

Για άλλη μια φορά στέλεχος της κυβέρνησης έγινε στόχος αποδοκιμασιών από ομάδα πολιτών, στη Θεσσαλονίκη για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πραγματοποίησε ομιλία σε ανοικτή εκδήλωση «για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη» στο Ολύμπιον.

Έξω από τον χώρο της εκδήλωσης ομάδα διαδηλωτών περίμενε τον υπουργό Οικονομικών και τον αποδοκίμασε έντονα ενώ εκείνος αποχωρούσε.

Μάλιστα κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν οι διαδηλωτές είδαν τον κ. Τσακαλώτο.  Τότε άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «προδότες».

Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο τους εμπόδισαν να πλησιάσουν.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές είχαν επιχειρήσει να «εισβάλλουν» στην εκδήλωση.

 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε στο twitter: «Απόψε στο Ολύμπιον στην ανοιχτή εκδήλωση “Για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” του  @syrizathess  είχε άδεια αίθουσα μέσα και πλήθος διαμαρτυρομένων απ’ έξω. Ιδού η απόδειξη.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:12