search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:51
MENU CLOSE

Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι – 6 νεκροί

16.04.2019 20:15
Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι - 6 νεκροί - Media

 

Έξι άνθρωποι, ο πιλότος και πέντε επιβάτες, σκοτώθηκαν όταν ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στη νότια Χιλή, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Ο Χάρι Γιούργκενσεν, ο κυβερνήτης της περιοχής των Λιμνών, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, επιβεβαίωσε ότι τα θύματα είναι έξι.

Το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε ένα σπίτι, στο οποίο εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν κανείς από τους ενοίκους. Ένας άνθρωπος που περνούσε σε κοντινή απόσταση τραυματίστηκε από τα συντρίμμια.

Το αεροπλάνο εκτελούσε εμπορική πτήση από την πόλη Πουέρτο Μοντ, την πρωτεύουσα της επαρχίας των Λιμνών, στην Αγιακάρα, που απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του χτύπησε πιθανότατα σε καλώδια του ηλεκτρικού, έπεσε στο σπίτι και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνεται το κατεστραμμένο σπίτι και η ουρά του αεροπλάνου στον κήπο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30