search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:12
MENU CLOSE

Έξι σενάρια για το ντέρμπι Νάπολι-Άρσεναλ

18.04.2019 11:29
Έξι σενάρια για το ντέρμπι Νάπολι-Άρσεναλ - Media

 

Τη σκυτάλη από το Champions League παίρνει το Europa League. Απόψε, στις 22:00, θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης. Προβάδισμα για την πρόκριση έχουν πάρει, με τις νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια, η Άρσεναλ, η Βαλένθια, η Τσέλσι και η Μπενφίκα.

Με δύο γκολ στα πρώτα 25’ η Άρσεναλ κέρδισε 2-0 τη Νάπολι. Θα προσπαθήσει να σκοράρει και στην Ιταλία για να «σφραγίσει» την πρόκριση. Η Νάπολι κυνηγάει το 3-0 για να κάνει την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έξι συνδυαστικά στοιχήματα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, έξι σενάρια για το ντέρμπι του Europa League Νάπολι-Άρσεναλ.

Οι επιλογές που προσφέρονται είναι ο Μίλικ να σκοράρει πρώτος και η Νάπολι να κερδίσει με 2-0, ο Μέρτενς να σκοράρει και να μπουν 4-6 γκολ, ο Ομπαμεγιάνγκ να σκοράρει πρώτος και το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο με 2-2, ο Λακαζέτ να σκοράρει και τα κόρνερ να είναι περισσότερα από 11, το πρώτο γκολ να σημειωθεί στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, να σημειωθούν περισσότερα από τρία γκολ και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο.

«Αγκαλιά» με την πρόκριση είναι η Βαλένθια, μετά την εκτός έδρας νίκη της με 3-1 στον ισπανικό «εμφύλιο», με τη Βιγιαρεάλ, χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχε στο 90’ και στις καθυστερήσεις. Η Τσέλσι, με το γκολ του Αλόνσο στο 86’, πήρε τη νίκη με 1-0 στην Πράγα κόντρα στη Σλάβια, ενώ στο πιο «χορταστικό» παιχνίδι, με έξι γκολ, η Μπενφίκα επικράτησε 4-2 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι αγώνες ρεβάνς παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και στα παιχνίδια Βαλένθια-Βιγιαρεάλ, Τσέλσι-Σλάβια Πράγας και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπενφίκα από έξι συνδυαστικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:12