search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:04
MENU CLOSE

Στην εντατική ο δεκαθλητής Γιάννης Αβραμίδης – Έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος, κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα (Photo)

04.05.2019 09:57
Στην εντατική ο δεκαθλητής Γιάννης Αβραμίδης - Έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος, κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα (Photo) - Media

 

Στην εντατική νοσηλεύεται ο Γιάννης Αβραμίδης που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και, σύμφωνα με τους γιατρούς, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος αθλητής από τη Βέροια τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης στο επί κοντώ, σύμφωνα με το verianet.

Ο δεκαθλητής Γιάννης Αβραμίδης έκανε άλμα αλλά αντί για το στρώμα προσγειώθηκε έξω από αυτό και έπεσε με το κεφάλι στην βάση του στυλοβάτη, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Βέροιας. Ο νεαρός αθλητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Εκεί, ο 17χρονος από τη Βέροια υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι. Ο αθλητής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και τα πρώτα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:03