search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:13
MENU CLOSE

Καλογρέζα: Το σπαραχτικό σημείωμα που άφησε πίσω του ο 87χρονος αυτόχειρας – Κατονομάζει πρόσωπα (Photo)

21.05.2019 07:08
Καλογρέζα: Το σπαραχτικό σημείωμα που άφησε πίσω του ο 87χρονος αυτόχειρας - Κατονομάζει πρόσωπα (Photo) - Media

 

Αντικείμενο έρευνας από τις αρχές είναι το σημείωμα που άφησε ο 87χρονος στην Καλογρέζα, λίγο πριν κρεμαστεί από το μπαλκόνι του σπιτιού του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σε αυτό, όπως δημοσιεύεται από το protothema.gr, ο 87χρονος κατονομάζει τα πρόσωπα τα οποία του έκαναν δύσκολη τη ζωή και τα οποία αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις και να ερευνηθούν κατά πόσο μπορεί να φέρουν ποινικές ευθύνες.

Στο σημείωμα ο αυτόχειρας περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και πόσο πιο αβάσταχτη έγινε όταν κέρδισε – όπως ισχυρίζεται – σε τυχερό παιχνίδι 1.000.000 ευρώ το οποίο όπως γράφει του τα έκλεψαν.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί, δεν έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει ενώ στις επόμενες γραμμές καταλήγει «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30