search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:50
MENU CLOSE

Σοκάρει ο Δαλάι Λάμα: Η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική ή αφρικανική αν δεν επιστραφούν στις χώρες τους οι μετανάστες

27.06.2019 17:51
Σοκάρει ο Δαλάι Λάμα: Η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική ή αφρικανική αν δεν επιστραφούν στις χώρες τους οι μετανάστες - Media

 

Δηλώσεις που σηκώνουν πολλές συζητήσεις έκανε ο Δαλάι Λάμα στο BBC. Ο πνευματικός ηγέτης του βουδισμού είπε ότι «η Ευρώπη είναι για τους Ευρωπαίους, αν δεν επιστραφούν οι μετανάστες τότε θα γίνει μουσουλμανική ή αφρικανική».

Στη συνέντευξή του, ο Δαλάι Λάμα είπε μεταξύ άλλων:

  • «Οι μετανάστες που είχαν καταφύγει στην Ευρώπη θα πρέπει να αποκτήσουν εκπαίδευση δεξιότητες πριν επιστραφούν στους τόπους καταγωγής τους».
  • «Η Ευρώπη ήταν υποχρεωμένη να φιλοξενήσει όσους χρειάζονται βοήθεια, αλλά τελικά θα πρέπει αυτοί, κάποια στιγμή, να επιστρέψουν στις πατρίδες τους».
  • «Ένας περιορισμένος αριθμός δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά ολόκληρη η Ευρώπη θα γίνει τελικά μουσουλμανική ή αφρικανική χώρα – δεν είναι δυνατόν».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:50