search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:31
MENU CLOSE

Ο Μίλτος Πασχαλίδης φωτογραφίζεται με τον Σταθάκη: «Θα δει τη φωτογραφία ο Κουτσούμπας και θα φρικάρει!» (Photos)

01.07.2019 17:14
Ο Μίλτος Πασχαλίδης φωτογραφίζεται με τον Σταθάκη: «Θα δει τη φωτογραφία ο Κουτσούμπας και θα φρικάρει!» (Photos) - Media

 

Την παραπάνω φράση χρησιμοποίησε ο Μίλτος Πασχαλίδης αμέσως μετά την φωτογραφία που έβγαλε με τον Γιώργο Σταθάκη και την σύζυγό του Θέμιδα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο αγαπημένος τραγουδοποιός βρέθηκε την Κυριακή στη λίμνη του Κουρνά στην Κρήτη, εκεί όπου περιόδευε την ίδια μέρα και ο Χανιώτης υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η εντελώς τυχαία συνάντηση σε ταβέρνα της περιοχής στάθηκε η αφορμή για τις φωτογραφίες αλλά και για μια σύντομη, χαλαρή κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών που γνωρίζονται από παλιά.

Ωστόσο, τα γέλια όλων προκάλεσε η φράση του Πασχαλίδη «Θα δει τη φωτογραφία ο Κουτσούμπας και θα φρικάρει» καθώς είναι γνωστή η αγάπη του τρέφει στο ΚΚΕ. Δεν παρέλειψε πάντως να σχολιάσει: «Αριστερά να ‘ναι, κι ότι να ‘ναι…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42