25/05/2020 21:48:37

Ο Μίλτος Πασχαλίδης φωτογραφίζεται με τον Σταθάκη: «Θα δει τη φωτογραφία ο Κουτσούμπας και θα φρικάρει!» (Photos)

Ο Μίλτος Πασχαλίδης φωτογραφίζεται με τον Σταθάκη: «Θα δει τη φωτογραφία ο Κουτσούμπας και θα φρικάρει!» (Photos) - Media

 

Την παραπάνω φράση χρησιμοποίησε ο Μίλτος Πασχαλίδης αμέσως μετά την φωτογραφία που έβγαλε με τον Γιώργο Σταθάκη και την σύζυγό του Θέμιδα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο αγαπημένος τραγουδοποιός βρέθηκε την Κυριακή στη λίμνη του Κουρνά στην Κρήτη, εκεί όπου περιόδευε την ίδια μέρα και ο Χανιώτης υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η εντελώς τυχαία συνάντηση σε ταβέρνα της περιοχής στάθηκε η αφορμή για τις φωτογραφίες αλλά και για μια σύντομη, χαλαρή κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών που γνωρίζονται από παλιά.

Ωστόσο, τα γέλια όλων προκάλεσε η φράση του Πασχαλίδη «Θα δει τη φωτογραφία ο Κουτσούμπας και θα φρικάρει» καθώς είναι γνωστή η αγάπη του τρέφει στο ΚΚΕ. Δεν παρέλειψε πάντως να σχολιάσει: «Αριστερά να ‘ναι, κι ότι να ‘ναι…».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.