search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:46
MENU CLOSE

Μαρία Σατραζέμη: «Είχα μία σχέση και με εγκατέλειψε μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο!» (Video)

03.07.2019 10:55
Μαρία Σατραζέμη: «Είχα μία σχέση και με εγκατέλειψε μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο!» (Video) - Media

 

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μέτα τα Μεσάνυχτα» ήταν η Μαρία Σατραζέμη, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, αλλά και την εγκατάλειψη από τον σύντροφό της μετά τη διπλή μαστεκτομή που υπέστη.

«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο έπαθα σοκ, χρειάστηκα χρόνο για να το πιστέψω! Είχα μία σχέση 5 ετών και με εγκατέλειψε μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο! Σε ένα τσακωμό με το σύντροφο μου, μου είπε ότι θέλει γυναίκα που να έχει στήθος. Η διπλή μαστεκτομή είναι δύσκολη σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, νιώθεις άφυλος. Ο καρκίνος με έκανε να θέλω να ζήσω και μάλιστα να ζήσω καλά! Με την μαστεκτομή φοβόμουν την απόρριψη από το άλλο φύλο. Για πολύ καιρό δεν έβγαζα την μπλούζα μου στο κρεβάτι για να μην καταλάβει ο άλλος ότι δεν έχω στήθος. Ζητάω συγγνώμη από όλους τους συντρόφους μου γιατί τώρα καταλαβαίνω ότι πέρασαν δύσκολα και αυτοί», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σατραζέμη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42