search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Και ψυχαγωγικό πρόγραμμα από το One Channel

12.08.2019 06:33
Mετακίνηση στο Mega-One (Photo) - Media

 

Αναθεώρηση της στρατηγικής του One Channel; Το τελευταίο διάστημα στον Πειραιά υπάρχουν σκέψεις για την αλλαγή του σχεδιασμού στον τηλεοπτικό σταθμό με την προσθήκη και ψυχαγωγικού προγράμματος.

Ενώ το αρχικό μοντέλο προέβλεπε για τον πρώτο χρόνο ενημερωτικό πρόγραμμα και ξένες σειρές, λίγες ημέρες πριν πάρει την οριστική άδεια η Αλτερ Εγκο ΜΜΕ και ξεκινήσει τις μεταδόσεις το One στην επίγεια τηλεόραση, παρατηρείται έντονη κινητικότητα.

Καταγράφονται εισηγήσεις για την αύξηση του μπάτζετ και την άμεση διεύρυνση του πεδίου δράσης του τηλεοπτικού σταθμού.κανάθι,

Προς την κατεύθυνση αυτή ο σταθμός πρόκειται να αποκτήσει και διεύθυνση προγράμματος, υπό την Ισαμπέλα Σασλόγλου, πρώην διευθύντρια προγράμματος του Alpha και της ΕΡΤ με προϋπηρεσία και αλλού.

typologies

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24