search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:07
MENU CLOSE

Αντώνης Κανάκης: Έτοιμος να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

18.08.2019 07:17
Αντώνης Κανάκης: Έτοιμος να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά - Media

 

Έκτος από καλός παρουσιαστής, ο Αντώνης Κανάκης τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι και ένας καταπληκτικός πατέρας. Ποτέ δεν περίμενε ότι ένα παιδί θα άλλαζε τόσο τη ζωή του, ο ερχομός της –τρίχρονης σήμερα- κόρης του, όμως, το έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Για εκείνον η οικογένειά του είναι πλέον όλη του ζωή.

Τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και η σύντροφός του Επιστήμη Μπόνου έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλό προφίλ και είναι ιδιαίτερα φειδωλοί στις πληροφορίες που επιτρέπουν να διαρρεύσουν σχετικά με την οικογενειακή τους ζωή. Ωστόσο, η επιθυμία του Θεσσαλονικιού παρουσιαστή να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας είναι ευρέως γνωστή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, της εφημερίδας Reallife και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι φήμες πρόκειται σύντομα να ευοδωθούν.

Ο παρουσιαστής, ωστόσο, τηρεί σιγήν ιχθύος, όπως ακριβώς έκανε και πριν γεννηθεί η κόρη του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01