search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:33
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Αναζητείται ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον Βρετανό τουρίστα

02.09.2019 05:48
Κίνα: Τεράστια καραμπόλα 40 αυτοκινήτων με 3 νεκρούς – 10 αυτοκίνητα πήραν φωτιά (Video) - Media

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε το ζευγάρι τουριστών από τη Βρετανία το βράδυ της Κυριακής στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το halkidikifocus.gr στις 8.25 το βράδυ της Κυριακής, έξω από ξενοδοχείο, επί της επαρχιακής οδού ανάμεσα σε Καλλιθέα και Κρυοπηγή, όχημα, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, παρέσυρε και εγκατέλειψε το ζευγάρι των τουριστών, που κινούνταν πεζοί.

Από την παράσυρση έχασε τη ζωή του ο 57χρονος άνδρας ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε στα άνω και κάτω άκρα και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. Τα δύο παιδιά της οικογένειας, πρόλαβαν και διέσχισαν το δρόμο χωρίς να κινδυνεύσουν.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15