07/07/2020 12:24:09

Θύμα ληστείας αντιπρόεδρος της Βουλής μέρα-μεσημέρι στο Σύνταγμα

Θύμα ληστείας αντιπρόεδρος της Βουλής μέρα-μεσημέρι στο Σύνταγμα - Media
 
Θύμα ληστείας έπεσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελάς το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε ταξί για να πάει στο αεροδρόμιο και να πετάξει προς Θεσσαλονίκη.
 
Όπως δήλωσε ο ίδιος, «την ώρα που πήγα να επιβιβαστώ στο ταξί έρχεται κάποιος και μου λέει ότι δήθεν το σακάκι μου λερώθηκε από ακαθαρσίες πουλιού. Στην πραγματικότητα ο ίδιος με λέρωσε με σπρέι και πήγε δήθεν να μου το βγάλει για να το καθαρίσει, ενώ την ίδια ώρα ένα άλλο άτομο που τράβηξε την τσάντα που κρατούσα και εξαφανίστηκε».
 
Όπως λέει μάλιστα, «το λυπηρό γεγονός είναι πως ενώ το συμβάν έγινε νωρίς το απόγευμα και υπήρχε πολύς κόσμος στο σημείο, κανείς δεν με βοήθησε». Η τσάντα που κρατούσε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής, περιείχε προσωπικά έγγραφα. Ο κ. Αβδελάς αναμένεται να ακολουθήσει όλες τις νομικές ενέργειες για το συμβάν, έχοντας στο πλευρό του τόσο τη Βουλή όσο και το κόμμα του.
 
Πηγή: voria.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.