search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:10
MENU CLOSE

Τέλος το «Μετά τα Μεσάνυχτα»: Αλλάζει ώρα και όνομα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

06.09.2019 14:53
Τέλος το «Μετά τα Μεσάνυχτα»: Αλλάζει ώρα και όνομα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη - Media

 

Τέλος το «Μετά τα Μεσάνυχτα» καθώς η επιτυχημένη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη σε νέα ώρα και με νέο όνομα.

Η ίδια η Ελεονώρα μοιράστηκε μέσω Instagram το trailer του ALPHA, παρουσιάζοντας στο κοινό το νέο όνομα της εκπομπής της που θα είναι σκέτο «Μεσάνυχτα».

Η ίδια, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπής μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα.

Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές.

Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματάρα που ακούτε!) ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπης μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματαρα που ακούτε!) κ βέβαια την @pimif που συνέλαβε το concept!ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές… #latenight #latenightshow #tv #tvhostess #makeup #hair @thanosvogiatzis #styling @gpantele @irisleontariti thank u @alphatv thank u @michailydia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:05