search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:04
MENU CLOSE

Μάτι: Έκλαψε η Άννα Βίσση στη συναυλία για τους πληγέντες (Video)

08.09.2019 16:28
Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε τραγούδι στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου (Video) - Media

 

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Μάτι. 

Η δημοφιλής καλλιτέχνης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για τη φονική πυρκαγιά του περσινού Ιουλίου, ενώ ζήτησε από το κοινό να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε αφιλοκερδώς σε ένα χώρο – σύμβολο της περιοχής που μετρά ακόμη τις πληγές της: Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος στο Μάτι (ΝΑΟΜΑ) γέμισε ασφυκτικά από κόσμο.

Η συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, έγινε μετά από πρόταση του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός», το οποίο βρέθηκε από την αρχή στο πλευρό των πληγέντων.

«Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ! Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φίλους της μουσικής, τους φίλους της ζωής! Σας καλωσορίζω… Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη! Δεν ξέρω, δεν το περίμενα να συγκινηθώ τόσο πολύ, συγχωρέστε με! Πριν πούμε οτιδήποτε, πριν τραγουδήσουμε, πριν αισθανθούμε άλλα πράγματα, να κάνουμε ενός λεπτού σιγή για όλα αυτά τα πλάσματα που σήμερα δεν είναι μαζί μας», είπε με τρεμάμενη φωνή. Παράλληλα, ανέφερε πως με το Μάτι την συνδέουν πολλές αναμνήσεις, καθώς η αδερφή της και η οικογένειά της ζουν στην περιοχή και κατέληξε: «η ζωή μας κρύβει πολύ δύσκολα πράγματα, αλλά και πολύ ωραία. Θέλω σήμερα μαζί να μοιραστούμε την αγάπη για όλες αυτές τις γειτονιές… Θέλω να ξαναδούμε αυτό το όμορφο μέρος ζωντανό, χαρούμενο, αισιόδοξο, με χρώματα πολλά».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:04