04/06/2020 11:52:42

Αβραμόπουλος για τη Novartis: «Να αποκαλυφθούν οι σκευωροί, να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι»

Αβραμόπουλος για τη Novartis: «Να αποκαλυφθούν οι σκευωροί, να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι»  - Media

 

«Να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης. Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι». Αυτό ζήτησε με δήλωσή του ο επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημήτρης Αβραμόπουλος ύστερα από την κατάθεσή του στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το πως "στήθηκε" η υπόθεση της Novartis.
H έρευνα βασίζεται σε μηνύσεις των πολιτικών τα ονόματα των οποίων ενεπλάκησαν από τους λεγόμενους προστατευόμενους μάρτυρες.

Ο κ. Αβραμόπουλος μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Πριν από ενάμισι χρόνο, εξαρχής κατέθεσα μηνύσεις κατά των ψευδομαρτύρων και λοιπών για την υπόθεση. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, δεν αναφέρθηκα σε ονόματα.. Στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης. Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα φέρει στο φως όλη τη σκευωρία και τα ονόματα».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.