search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:29
MENU CLOSE

Κρήτη: Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση στον 35χρονο που πνίγηκε στον μήνα του μέλιτος

22.09.2019 17:52
Κρήτη: Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση στον 35χρονο που πνίγηκε στον μήνα του μέλιτος  - Media

 

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στον 35χρονο που πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών του Δήμου Χερσονήσου και η σορός του εντοπίστηκε ώρες μετά την αναζήτησή του.

Ο 35χρονος μαζί με τη σύντροφό του μπήκαν το απόγευμα του Σαββάτου στη θάλασσα, ενώ έπνεαν άνεμοι 6-7 μποφόρ και ο κυματισμός ήταν έντονος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δυο τους πάλευαν με τα κύματα προσπαθώντας να βγουν από το νερό, πλην όμως στην παραλία κατάφερε να βγει μόνο η σύντροφός του, η οποία χτύπησε στα βράχια και βγήκε, παρακολουθώντας στη συνέχεια τις έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ολοκληρώθηκαν μετά τις 10 και μισή το βράδυ χωρίς αποτέλεσμα ενώ η σορός του εντοπίστηκε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή που είχε χαθεί, λίγο ανατολικότερα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Ιωάννης Φανουργιάκης : «Το μεσημέρι η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Ιατροδικαστικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου. Μαζί, έφτασε και η σύντροφός του η οποία έφερε ελαφρά τραύματα από την πάλη της με τα κύματα αλλά και τα βράχια, στα οποία όπως πληροφορηθήκαμε κατέληξε και κατάφερε να σωθεί. Η γυναίκα δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ η νεκροψία -νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:26