search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:42
MENU CLOSE

Ο Τραμπ «καταρρέει» ζητώντας από Ουκρανία και Κίνα να ερευνήσουν τους Μπάιντεν

03.10.2019 16:59
ΗΠΑ: Η Βουλή των Αντιπροσώπων θα εισαγάγει τη Δευτέρα άρθρο για την παραπομπή του Τραμπ - Media

 

Άμεσες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που ζήτησε εκ νέου από ξένες δυνάμεις – την Ουκρανία και την Κίνα – να ερευνήσουν τους Μπάιντεν. Στην υπόθεση για την οποία κατηγορείται και βρίσκεται αντιμέτωπος με καθαίρεση.

Ένας εκπρόσωπος του πρώην αντιπροέδρου και πιθανού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές του 2020, Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «απεγνωσμένα γραπώνεται από θεωρίες συνωμοσίας που έχουν καταρριφθεί και απορριφθεί από ανεξάρτητους, αξιόπιστους ειδησεογραφικούς οργανισμούς».

«Τώρα, με αυτή την κυβέρνηση να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, ο Ντόναλντ Τραμπ σπαρταρά και καταρρέει ζωντανά στην κρατική τηλεόραση», είπε η υποδιευθύντρια της προεκλογικής ομάδας του Μπάιντεν, η Κέιτ Μπεντινγκφιλντ.

Ο Άνταμ Σιφ, επικεφαλής της επιτροπής της Βουλής που είναι αρμόδια για τις υπηρεσίες Πληροφοριών σχολίασε με tweet του: «Ο πρόεδρος δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις εξουσίες που απορρέουν από το αξίωμά του για να πιέσει ξένους ηγέτες να ερευνήσουν τους πολιτικούς του αντιπάλους. Το παραλήρημά του σήμερα του πρωί ενισχύει την επείγουσα ανάγκη των εργασιών μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48