search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:06
MENU CLOSE

Χρήστος Λούλης: «Δεν τα κατάφερα να μην τσακωθώ με τη γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μας» (Video)

11.10.2019 10:54
Χρήστος Λούλης: «Δεν τα κατάφερα να μην τσακωθώ με τη γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μας» (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2NightShow» ήταν ο Χρήστος Λούλης ο οποίος υποδύθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την Εμιλυ Κολιανδρή, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ερωτας Μετά».

«Είμαι παντρεμένος με την Έμιλυ 11 χρόνια, αλλά είμαστε μαζί 18. Για να ζεις με κάποιον τόσα χρόνια χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή, αγάπη και να μη νομίζεις ότι τα έχεις όλα έτοιμα και λυμένα. Οι ηθοποιοί είμαστε πιο εξοικειωμένοι στο να βλέπουμε τους συντρόφους μας να “τσιλιμπουρδίζουν” και να έχουν μία απτική σχέση με κάποιον άλλο, αλλά υπάρχει και ζήλεια. Όταν βλέπει τον άλλο να είναι τόσο καλός στον ρόλο του λες “γιατί είσαι τόσο καλός στον ρόλο σου;”, γιατί ξέρεις και εσύ από ίδια πείρα ότι αυτές οι σκηνές όταν είσαι ηθοποιός και παίζεις δεν είναι ψυχρές», είπε ο Χρήστος Λούλης, προσθέτοντας «έχω υπάρξει ζηλιάρης. Πολύ. Το αντιμετώπισα χάλια» είπε, ενώ εξομολογήθηκε ότι σκοπός του ήταν να μην τσακωθεί ποτέ με τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους, κάτι που ωστόσο., όπως τονίζει, δεν κατάφερε…

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42