search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:32
MENU CLOSE

Άγριο κράξιμο στην Τσιμτσιλή για τη βόλτα στο Αττικό πάρκο – Νέο κύμα οργής από την απάντησή της (Photo)

15.10.2019 08:48
To «καρφί» της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον ΣΚΑΪ – Η δήλωση που θα συζητηθεί - Media

 

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία επισκέφθηκε το Αττικό Πάρκο με τις κόρες της και ανέβασε φωτογραφία.

Αρκετοί ήταν αυτοί σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της να τα πάει στο συγκεκριμένο «πάρκο» γιατί τα ζώα παραμένουν έγκλειστα και εμπορευματοποιούνται.

Η ίδια ωστόσο με την απάντησή της προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων, καταγγέλοντας bullying!

«Υπάρχει και ένα όριο. Ωραίο να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των έμψυχων όντων. Όλοι πρέπει να τα σεβόμαστε, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο» και υπογράμμισε: «Ανέβασα μια φωτογραφία που είχα πάει το Σάββατο με τα παιδάκια μου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το τι μανιφέστο αντιδράσεων από κάτω; Που δε σέβομαι τα δικαιώματα των ζώων που ζουν έγκλειστα. Εξ΄όσων γνωρίζω δεν έχω καταλάβει κάποιο βασανισμό. Δεν είμαι και ειδική. Αλλά το να πάει μια μανούλα με τα παιδάκια της να δει τα ζωάκια… Τι να κάνουμε; Δεν έχω τη δυνατότητα να πάω στη σαβάνα. Μη φτάνουμε να κάνουμε bullying από την άλλη πλευρά»!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Μάλλον στην παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν καμηλοπαρδάλεις και ελέφαντες στα Σπάτα, για να μπορεί να τους δει η ίδια που δεν μπορεί να πάει στη Σαβάνα.

Αν θέλει να γνωρίσει την υπέροχη άγρια ζωή του πλανήτη, προτείνουμε να ξεκινήσει από τα εξαιρετικά ντοκιμαντέρ του BBC Planet Earth.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27