search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:00
MENU CLOSE

Η σύντροφος του Freddie Mercury έθαψε κρυφά τις στάχτες του – Κανείς δεν ξέρει πού (Photos)

23.10.2019 14:09
Η σύντροφος του Freddie Mercury έθαψε κρυφά τις στάχτες του - Κανείς δεν ξέρει πού (Photos) - Media

 

Ο Freddie Mercury λατρεύτηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά η καρδιά του ανήκε σταθερά σε μια γυναίκα.

Η Mary Austin πέρασε έξι χρόνια ως σύντροφος του αρχηγού των Queen, αλλά παρέμειναν κοντά ακόμη και αφού της αποκάλυψε ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Η πρώην σύντροφός του, την οποία ο Freddie χαρακτήριζε ως «η αγάπη της ζωής μου», κληρονόμησε τη βίλα του στο Kensington του Λονδίνου.

Για να εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει οικονομικά ασφαλής για το υπόλοιπο της ζωής της, ο Freddie χάρισε στη Mary μερίδιο από τα κέρδη από των μελλοντικών πολήσεων δίσκων του.

Η Mary Austin που έζησε με τον Freddie από την αρχή της εκπληκτικής ανόδου του στη δημοσιότητα, ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους μαζί του στις τελευταίες μέρες του.

Από τότε έχει παραδεχθεί ότι ο χαρισματικός τραγουδιστής «επέλεξε τη στιγμή του για να πεθάνει».

«Ήξερε ότι έρχεται. Η ποιότητα της ζωής του είχε αλλάξει τόσο δραματικά και πονούσε όλο και περισσότερο κάθε μέρα.  Έχοντας χάσει το βλέμμα του. Το σώμα του έγινε πιο αδύναμο, καθώς υπέστη ελαφρές αντιδράσεις. Ήταν τόσο τρομακτικό το να τον βλέπεις να επιδεινώνεται με αυτό τον τρόπο», είπε η Mary Austin.

Αλλά, υποστηρίζει ότι ο Freddie ήταν «ήρεμος» στο τέλος και «πέθανε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του».

Και παρόλο που ο Freddie ήταν γνωστός ομοφυλόφιλος, έχει πει ότι ποτέ δεν σταμάτησε να αγαπά τη Mary – ακόμα και μετά τη λήξη της σχέσης τους.

Σύμφωνα με νέο βιβλίο για τη ζωή του, το Freddie Mercury: A Life In His Own Words, ο τραγουδιστής είχε πει: «Υπάρχουν μόνο δύο άτομα που μου έδωσαν πίσω τόση αγάπη όση τους έδωσα. Η Mary, με την οποία είχα μια μεγάλη σχέση, και η γάτα μας, Jerry. Ο δεσμός μου με τη Mary φαίνεται να μεγαλώνει συνεχώς. Μπορεί να έχω όλα τα προβλήματα στον κόσμο, αλλά έχω τη Μαίρη και αυτό με βοηθά να τα ξεπεράσω… την βλέπω ακόμα κάθε μέρα και την θαυμάζω τώρα όσο ποτέ».

«Θα την αγαπώ μέχρι την τελευταία μου αναπνοή. Πιθανώς θα γεράσουμε μαζί», πρόσθεσε.

Και στις τελευταίες του μέρες, ο Freddie είχε ένα τελευταίο αίτημα από τη Mary, την οποία η ίδια ακολούθησε πιστά.

Ζήτησε ότι πρέπει μόνη της να πάει να συγκεντρώσει την τέφρα του, αφού το σώμα του θα είχε αποτεφρωθεί.

Ο Freddie, ο οποίος πέθανε μόλις 45 ετών, ζήτησε από τη Mary να την θάψει σε ιδιωτικό χώρο και να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν θα την έβρισκε.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Mary ποτέ δεν αποκάλυψε την τελευταία θέση ανάπαυσης του Freddie Mercury από το σεβασμό για τον άνθρωπο που αγαπούσε τόσο βαθιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:57