search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:11
MENU CLOSE

Κλιματιστικό έπεσε από τον όγδοο όροφο και σκότωσε κοριτσάκι 2 ετών

14.11.2019 12:10
Κλιματιστικό έπεσε από τον όγδοο όροφο και σκότωσε κοριτσάκι 2 ετών - Media

 

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία του Τορόντο και του Καναδά καθώς ένα κοριτσάκι 2 ετών σκοτώθηκε όταν ένα κλιματιστικό έπεσε πάνω της. Η μικρούλα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μαζί με τα δύο ανήλικα αδελφάκια της αλλά και τη μαμά της, η οποία έσπρωχνε το καροτσάκι. Όπως αναφέρει το Έθνος, το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η οικογένεια επέστρεφε στο σπίτι της και περνούσε από συγκρότημα διαμερισμάτων στο Scarborough.

Είχαν πάει να πάρουν το ένα από τρία παιδιά από το σχολείο όταν το κλιματιστικό έπεσε από τον όγδοο όροφο, πάνω στο καροτσάκι του μικρού παιδιού.

Η οικογένεια, μέσω δικηγορικής εταιρείας, δήλωσε ότι είναι συντετριμμένη από το θάνατο της Κρίσταλ Μιρόγκο.

«Η οικογένειά μας έχει χάσει το πολύτιμο κοριτσάκι μας, την Κρίσταλ», ανέφερε.

Η εταιρεία Toronto Community Housing, η οποία έχει την ευθύνη της διαχείρισης του επίμαχου συγκροτήματος κατοικιών ανέφερε σε δήλωσή της: «Η σκέψη μας είναι μαζί με την οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:11