search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:27
MENU CLOSE

Νεκρός 35χρονος παίκτης ριάλιτι: Κατέρρευσε προδομένος από την καρδιά του (Photos|Video)

27.11.2019 16:43
Νεκρός 35χρονος παίκτης ριάλιτι: Κατέρρευσε προδομένος από την καρδιά του (Photos|Video) - Media
 
Έμφραγμα έπαθε και πέθανε ο 35χρονος Γκόντφρεϊ Γκάο, ο ηθοποιός και μοντέλο με καταγωγή από την Ταϊβάν και τον Καναδά, ενώ ήταν στα γυρίσματα του reality “Chase me” στην Κίνα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο enikos.gr, ο 35χρονος λέγεται ότι “γύριζε” επί 17 συνεχόμενες ώρες, από τις 8.45 το πρωί έως τη 1.45 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας. Φήμες αναφέρουν ότι τον ταλαιπωρούσε ένα κρύωμα αλλά παρ’ όλα αυτά εκείνος συμμετείχε κανονικά.
Τη στιγμή της τραγωδίας έπαιρνε μέρος σε μία πρόκληση που περιελάμβανε τρέξιμο στο ανταγωνιστικό αθλητικό πρόγραμμα. Φέρεται τα τελευταία του λόγια, τα οποία επανέλαβε, να ήταν “δεν μπορώ να συνεχίσω”.
 
Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, η καρδιά του σταμάτησε ενώ μέλος του συνεργείου έκανε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη επί 15 λεπτά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.
 

Συμπαίκτες του κατεγράφησαν να προσεύχονται για τη ζωή του. Δύο ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ανακοινώθηκε ο θάνατός του.
Ο Γκάο έλεγε διαρκώς ότι δεν μπορεί άλλο ενώ έτρεχε. Οι συμμετέχοντες στο σόου είναι διάσημοι που καλούνται να αντεπεξέλθουν σε σκληρές σωματικές προκλήσεις. Όταν ο Γκόντφρεϊ κατέρρευσε μέλη της παραγωγής δεν έτρεξαν να τον βοηθήσουν νομίζοντας ότι το κάνει για την κάμερα.
 
Επίσης, χρήστης του Διαδικτύου είπε ότι οι νοσηλευτές που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν να τον ανανήψουν επί μισή ώρα προτού τον στείλουν στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:26