search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:36
MENU CLOSE

Έμαθε οτι ο άντρας της την απατά από… κριτική εστιατορίου

29.11.2019 16:03
Εστιατόριο στην Καλαμαριά για «λίγους και εκλεκτούς» μόνο με ραντεβού (Video) - Media

 

Ένας κριτικός εστιατορίων για την εφημερίδα Washington Post άθελά του συμμετείχε στην αποκάλυψη ενός παράνομου δεσμού και σ’ ένα χωρισμό.

Συγκεκριμένα, ο κριτικός εστιατορίων Τομ Σιετσέμα έλαβε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στο πλαίσιο ερωταπαντήσεων, σύμφωνα με το οποίο μια γυναίκα έκανε τσακωτό τον άντρα της χάρη στο δημοσιογράφο.

​«Λοιπόν Τομ, η τελευταία σου κριτική συνοδευόταν από μια φωτογραφία του άντρα μου να δειπνεί με μια γυναίκα που δεν είμαι εγώ», έγραφε η γυναίκα.

«Όταν του έδειξα τις φωτογραφικές αποδείξεις, ομολόγησε ότι έχει δεσμό. Σκέφτηκα ότι θα διασκέδαζες να μάθεις για τη συμμετοχή σου στο δράμα», πρόσθεσε η απατημένη σύζυγος. σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail.

«Αυτή τη Μέρα των Ευχαριστιών, σου είμαι ευγνώμων γιατί αποκάλυψες έναν μοιχό», έγραψε η γυναίκα στο λογαριασμό twitter του Σιετσέμα.

«Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ πες μου ότι αυτή είναι μια ανάρτηση φάρσα. Δεν θα μου άρεσε αν ήταν αλήθεια», απάντησε ο κριτικός εστιατορίων.

«Γράφω 2 κριτικές κάθε βδομάδα, οπότε δεν είμαι σίγουρος σε ποιο εστιατόριο αναφέρεσαι», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Εσείς που απατάτε, κρυφτείτε!», έγραψε λίγο αργότερα ο κριτικός εστιατορίων, Τομ Σιετσέμα.

Σημειώνεται ωστόσο, οτι μέχρι στιγμής κανείς από τους εμπλεκόμενους στην φερόμενη απιστία δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του, ούτε ο Σιετσέμα επανήλθε στο θέμα για να επιβεβαιώσει αν το αρχικό μήνυμα που έλαβε ήταν αληθινό ή ψεύτικο.

Πηγή: sputniknews.gr / Με πληροφορίες από Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:34