search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:23
MENU CLOSE

Νικόλ Κίντμαν για το μεγάλωμα των παιδιών της: Πάντα υπάρχουν προβλήματα – Η αγάπη είναι αρκετή (Photos)

29.11.2019 16:24
Νικόλ Κίντμαν για το μεγάλωμα των παιδιών της: Πάντα υπάρχουν προβλήματα - Η αγάπη είναι αρκετή (Photos) - Media

 

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε το πώς μεγάλωσε τα παιδιά της και το πάλεψε με το πένθος της αφού πέθανε ο πατέρας της.

Η ηθοποιός υιοθέτησε την 26χρονη Isabella και τον 24χρονο Connor με τον πρώην σύζυγό της Τομ Κρουζ και ακόμη είναι μητέρα της 11χρονης Sunday και της 8χρονης Faith, παιδιά που απέκτησε με τον σύζυγό της, Keith Urban.

Μιλώντας με το περιοδικό Tatler, η 52χρονη σταρ αποκάλυψε ότι πάντα προσπάθησε να δει τη μητρότητα ως «ταξίδι» και να θυμάται ότι «η αγάπη είναι αρκετή».

Η Nicole, η οποία πραγματοποίησε τη συνέντευξη στο σπίτι της στο Nashville, Tennessee, εξήγησε πως πάντα θυμόταν τις συμβουλές που της έδωσε η γιαγιά της.

Είπε: «Ναι … Νομίζω ότι [η μητρότητα] είναι απλά ένα ταξίδι. Και το πρώτο πράγμα είναι ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχουν απλώς διαφορετικά παιδιά. Πήρα κάποτε αυτή τη θαυμάσια συμβουλή από τη γιαγιά μου. Μου είπε: «Κάθε παιδί δίνει κάποια αγωνία. Για το πού γεννήθηκες. Τι σε ενδιαφέρει. Οι γονείς σου παίρνουν διαζύγιο».

«Θα υπάρξουν πάντα προβλήματα. Και το σπουδαιότερο είναι ότι η αγάπη είναι αρκετή. Πάντα προσπαθώ να το σκέφτομαι αυτό. Η αγάπη είναι αρκετή», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42