search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:11
MENU CLOSE

Βενιζέλος: Χάνουμε ιστορικό χρόνο

17.05.2012 16:05
Βενιζέλος: Χάνουμε ιστορικό χρόνο - Media

«Μόνο κριτήριο μας είναι το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και η ασφάλεια της πατρίδας και της εθνικής οικονομίας» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Μόνο κριτήριο μας είναι το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και η ασφάλεια της πατρίδας και της εθνικής οικονομίας» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ οδηγούμαστε σε εκλογές ξανά επειδή κάποιες πολιτικές δυνάμεις δεν φέρθηκαν υπεύθυνα και δεν ανέλαβαν την αυξημένη ευθύνη που τους αναγνώρισε το εκλογικό σώμα. «Αυτή η διαδικασία είναι απώλεια ιστορικού χρόνου» επισήμανε ο Ευ.Βενιζέλος.

Όπως υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ εξάντλησε την πολιτική του ευθύτητα καθώς πρότεινε στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ να σχηματίσουν κυβέρνηση με την ανοχή ή τη στήριξη του.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε επανάληψη των εκλογών και έκανε όσα μπορούσε για σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης.

(Το video είναι από το real.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:04