search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:36
MENU CLOSE

Μαριάννα Λάτση: Τι φόρεσε στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη (photo)

04.12.2019 13:40
Ποιοι αγόρασαν τα πακέτα μετοχών της Μαριάννας Λάτση στη Lamda  - Media

 

Μία από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές παρουσίες στον παραμυθένιο γάμο της Αναστασίας Καίσαρη ήταν εκείνη της Μαριάννας Λάτση.

Για την ξεχωριστή αυτή βραδιά, η επιχειρηματίας φόρεσε μία υπέρλαμπρη custom made τουαλέτα, δημιουργία Vrettos Vrettakos.

Σύμφωνα με το Mononews πρόκειται για μία τουαλέτα σε nude απόχρωση φτιαγμένη από μεταξωτό τούλι, στο οποίο ήταν ραμμένα 250.000 κρύσταλλα Swarovski.

Αγκάλιαζε άψογα την καλλίγραμμη σιλουέτα της, με άκρως κολακευτικά κοψίματα και διακριτικές διαφάνειες.

Η Μαριάννα Λάτση καταφέρνει να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση με τις επιλογές της. Με το δικό της στιλ να κυριαρχεί σε όλες τις τις εμφανίσεις και τις τάσεις της μόδας διακριτικά ενσωματωμένες στο στιλ της.

Την φωτογραφία της Μαριάννας Λάτση από την μεγαλοπρεπή δεξίωση του γάμου της κόρης του Κώστα Καίσαρη και του Βέλγου επιχειρηματία, Thomas Persy, που έγινε σε χώρο της παλιάς αμερικανικής βάσης στο Ελληνικό, ανέβασε στο Instagram, ο Vrettos Vrettakos.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:36