search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:41
MENU CLOSE

Χριστούγεννα στο Πεδίο του Άρεως από την Περιφέρεια Αττικής

10.12.2019 11:22
Διευθυντής ΜΕΘ «Παπανικολάου»: Τα Χριστούγεννα μπορεί να προκαλέσουν τρίτο κύμα της πανδημίας (Video) - Media

 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο την παρουσίαση του προγράμματος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια, στο Πεδίο του Άρεως.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10).

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τίτλο «Χριστούγεννα στο Πάρκο μας» που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου, θα λάβει χώρα στο Πεδίο του Άρεως, σηματοδοτώντας την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής στην αξιοποίηση και ανάδειξη του μητροπολιτικού πάρκου, προς όφελος των πολιτών.

Στις 13 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Περιφερειάρχη

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Αττικής σας προσκαλεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο Πεδίο του Άρεως. Θα ακολουθήσει συναυλία με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών Δ. Μπάση και Stavento.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:39